Dam

Vi som jobbar inom Damkommittén lovar att göra vårt yttersta för att din golfsäsong ska bli innehållsrik både när det gäller golfspelet och umgänget/klubblivet.

Vår ambition är att du ska hitta många skiftande aktiviteter, ha kul och utvecklas i ditt golfspel. Några exempel:

Måndagstävlingarna är till för nybörjare och etablerade golfare, unga och äldre, högt eller lågt handicap - alla är välkomna!

Träna med vår nya tränare Johan Tärnström! Gruppträning eller individuella lektioner? Johan kommer att presentera sitt träningsprogram på Damupptakten 17 april

Anmäl dig till klubbens ordinarie tävlingar! Inte så svårt och farligt som du kanske tror!

Bli starter en lördag eller söndag i maj! Anmäl dig på Damupptakten 17 april.

Damkommittén hoppas att få se dig många gånger under säsongen!

Varmt välkommen!

PS Årets Verksamhetsplan för oss damer bifogas. Just nu bara ett dokument som blir verklighet först med DIN medverkan!