Bli Starter en helgdag i maj!

Som tack för att du jobbar på klubben, några timmar lördagar eller söndagar i maj, får du en greenfeekupong, välja något från kiosken som mellanmål och sist - men inte minst - vara med på en lagtävling "Funktionärsavslutningen" den 23 september.

Att vara Starter för Vidbynäs innebär att du:
- finns på plats kl 07.45-13.00. När det är tävling på den ena banan har vi golfvärd på den bana som är öppen för gäster och medlemmar som inte tävlar
- börjar dagen med att hämta en namnbricka "Starter" och en startlista i receptionen
- skriver in dig i loggboken för Starter
- frågar i receptionen om det är något särskilt som gäller just den här dagen, som det kan vara bra att informera om
- under passet har du rätt till 20 min rast då du kan välja valfritt sortiment från kiosken i klubbhuset.

När du möter spelare vid första tee:

• Hälsar alla i bollen välkomna
  • Kontrollerar att rätt personer går ut rätt tid
  • Påpekar vikten av att laga nedslagsmärken och att lägga tillbaka torvor
  • Berättar var man fyller på vatten och var toalett finns
  • Önskar spelarna en trevlig rond

När du är klar med ditt pass, så antecknar du om dagens arbete och möten i loggboken. Klubben tar hand om eventuella problem i efterhand.

Klart att du ska ställa upp som Starter! Anmäl dig på något/några av nedanstående lediga pass.

Har du frågor så är du välkommen att kontakta holm.christel@gmail.com

Välkommen!