Damupptakten 17 april - just du är alldeles speciellt välkommen!

Tisdagen den 17 april startar vi upp din golfsäsong! Anmäl dig till en trevlig kväll med något gott att äta och massor av information!

Ett vårtecken!

Välkommen till 2018 års Kick Off för damverksamheten på Vidbynäs den 17 april. Vi samlas i klubbhuset kl 18, då Restaurangen serverar en "matig macka", varmrökt lax med avokado och rödlök samt dryck, kaffe och kaka. Vin och öl finns att köpa i baren.

Därefter ses vi i klubbrummet för information om säsongens aktiviteter. Vi avslutar kvällen med sedvanlig mannekänguppvisning.

Förutom Damkommittén träffar du klubbens VD Robert Eriksson, vår styrelseordförande Sten Björnson och vår nya tränare Johan Tärnström.

Hoppas du har tid och lust att komma! Sista dag för anmälan är 11 april och träffen kostar 125 kronor. Ta gärna med några guldtior att köpa lotter för!

Varmt välkommen önskar Damkommittén

Dagsrapport 12 april: Damkommittén är rustade till tänderna för att ta emot sina gäster. Vi blir totalt 61 personer på träffen. Alla Varmt välkomna!

Ja jag kommer till Kick Off på Vidbynäs 17 april!