SST-Seniorernas Säsongstour

Syfte
Att öka intresset för gemensamma aktiviteter/spel bland klubbens äldre medlemmar genom att knyta ihop morgongolfen på onsdagar till en säsongstour med start 4 maj och final 27 september, då vi spelar om titeln Seniormästare och i samband med prisutdelningen äter och har trevligt tillsammans

Deltagare
Seniorernas säsongstour riktar sig till Damer och Herrar 60+ som har tid att spela morgongolf på onsdagarna. Våra starttider är 08.00-10.00. Vi startar onsdag 3 maj. Touren avslutas 27 september på South med final där Seniormästaren koras i samband med mat och prisutdelning.

Anmälan och startavgift
Anmälan till säsongstouren via Min golf, senast måndagar klockan 18. Startlistan presenteras senast tisdagar klockan 12.
Startavgiften 100 kronor för säsongstouren betalas på plats före din första tävling.
I år tävlar Damerna i en egen klass i varje deltävling  (vid 3 eller fler startande Damer).
Varje deltävling har en startavgift av 20 kronor. Startavgiften går oavkortat till priser.
Tävlingsformen för deltävlingarna kommer att variera.

Resultat säsongstouren
Order of merit resultaten för säsongstouren sker genom ackumulering av inspelade placeringspoäng från deltävlingarna, som är 21 till antalet. Slutresultatet räknas från de 8 bästa deltävlingarna under säsongen.

Poängberäkning
Placeringspoängen för respektive deltävling beräknas utifrån antalet deltagare.

Vid > 15 deltagare placeringspoäng till 10 stycken enligt 15- 12-10-8-6-5-4-3-2-1
Vid 10-15 deltagare placeringspoäng till 7 stycken enligt 15- 12-9-7-5-3-1

Vid säsongsavslutningstävlingen Seniormästaren räknas poängen dubbelt en 1:a plats är då värd 30 poäng etc.

Välkommen till årets SST!
Sten Björnson, Anita Ax, Leffe Karlsson, Per Pettersson