Onsdagsgolfen

Onsdagsgolfen spelas varje onsdag hela sommaren och är öppen för Vidbynäs och Kallfors medlemmar och dessutom medlemmarnas gäster. Gäster betalar vanlig greenfee för spel med medlem.

Deltagande ger poäng på en Order of Merit som uppdateras på Onsdagsgolfens hemsida. De 10 bästa placeringarna/spelare räknas på OoM.

Lottning sker alltid 10 minuter innan första start på puttinggreen. Insatsen är 30 kr där 10 går till dagens segrare, 10 till OoM vinnaren samt 10 till finalen i höst.

Spelformen är slaggolf. Valfri tee. Tävlingen registreras i GIT och är hcp-grundande.

Starttiderna varierar under sommaren beroende på dagarnas längd. Aktuell starttid hittar du under Klubbtävlingar i GIT. Observera att du ej kan anmäla dig i GIT.

Välkomna önskar Linus Thorberg & Marianne Lehne.