Extra utlottning 26 januari!

Du som har medlemskategori Large, Medium, Small, Size 22-30 eller Size 0-21 kan nu betala din årsavgift för 2018 på Min golf. Du som betalar innan den 15 februari är med i utlottningen av en fri årsavgift!

Vi har nu dessutom en extra utlottning bland alla som har betalt sin årsavgift senast den 25 januari. Vi lottar då ut ett klippkort för golfbilshyra som innehåller 10 st golfbilshyror (värde 3 000 kr) och två st Douchebags (värde ca 1300 kr).

Om du inte vinner dessa riktigt snygga och funktionella väskor går de självklart att köpa i våra golfshoppar.

Du loggar in med ditt golf-id här, om du har glömt ditt lösenord klickar du på glömt lösenord, där kan du få ett nytt lösenord skickat till den e-postadress som är registrerad i Golfens IT-System. Om du har fel mailadress registrerad kontaktar du kansliet så hjälper vi dig.

När du är inloggad klickar du på Mina sidor och därefter på Mina betalningar, där kan du betala din årsavgift med kort. Som vanligt är din årsavgift uppdelad i en medlemsavgift och en spelavgift, du bockar i både medlemsavgift och spelavgift vid betalning, du kan inte välja att enbart betala en av avgifterna.

Det finns möjlighet att dela upp din årsavgift på 12 månaders delbetalning, vill du göra det eller om du har andra frågor angående ditt medlemskap, kontakta Erja på erja@golfsouth.se

Under året informerar vi om det som händer hos oss på våra hemsidor, på nyhetsbrev via mail, på vår Facebooksida www.facebook.com/golfsouthsthlm och på Instagram @golfsouthsthlm Kom ihåg att alltid ha din profil på Min golf uppdaterad med rätt kontaktuppgifter.

Tack för att du hjälper oss genom att betala din årsavgift på Min golf, samtidigt som det är bätte för miljön så sparar vi tid och pengar som vi istället lägger på att göra din upplevelse ännu bättre hos oss.

Varmt välkommen till en ny golfsäsong med Golf South Sthlm!

Kommentarer

Fler artiklar