Funktionärstävling 2017

Kicki Danielsson, Lars Thuresson och Anette Näsström. Utanför bild Robert Eriksson

Kicki Danielsson, Lars Thuresson och Anette Näsström. Utanför bild Robert Eriksson

Så har årets funktionärstävling ägt rum på Kallfors 9-hålsbana. Robert Eriksson, VD för Golf South Sthlm hälsade ett trettiotal deltagare välkomna och passade på att tacka samtliga för olika insatser som lagledare, tävlingsledare, golfvärdar med flera och betonade att: "alla är viktiga för oss på Vidbynäs och Kallfors"! 

Efter en kort introduktion av själva tävlingen och indelning i lag var det dags att bege sig till de olika hålen. Spelformen var mycket intressant och enkel: Alla slår ut och man väljer den plats som är bäst för andra slaget. Därefter spelar man på sin egen boll och hålar ut. Högsta poäng i bollen/laget noteras.

Innan deltagarna fick njuta av den välsmakande lunchen som Bolaget bjöd på arrangerades en puttävling med tre hål från omkring 2,5 meter. När alla hade avverkat sina hål med varierande resultat stod det klart att efter endast en runda hade en tävlande klarat av att sätta samtliga tre puttar i hål. En fin prestation.

Efter lunchbuffén förrättades prisutdelning med ett generöst prisbord. Det blev pris till samtliga deltagare, vilket var mycket uppskattat.

Ännu en gång tackade Robert för funktionärernas engagemang i de båda golfanläggningarnas verksamhet. Avslutningsvis tackade Kiki Danielsson å deltagarnas vägnar för ett mycket trevligt arrangemang och hoppas på en upprepning nästa år.  

 

Kommentarer