Bli Starter

Att vara Starter på Vidbynäs innebär att du:

- finns på plats kl 07.45-13.00. När det är tävling på den ena banan har vi golfvärd på den bana som är öppen för gäster och medlemmar som inte tävlar
- börjar dagen med att hämta en namnbricka "Starter" och en startlista i receptionen
- skriver in dig i loggboken för Starter
- frågar i receptionen om det är något särskilt som gäller just den här dagen, som det kan vara bra att informera om
- under passet har du rätt till 20 min rast då du kan välja kaffe med smörgås eller liknande från kiosken i klubbhuset.

När du möter spelare vid första tee:

• Hälsar alla i bollen välkomna
  • Kontrollerar att rätt personer går ut rätt tid
  • Påpekar vikten av att laga nedslagsmärken och att lägga tillbaka torvor
  • Berättar var man fyller på vatten och var toalett finns
  • Önskar spelarna en trevlig rond

Klart att du ska ställa upp som Starter!

Som tack för att du jobbar på klubben, några timmar lördagar eller söndagar i september, får du en greenfeecheck som gäller helgfri vardag alt lån av golfbil vid ett tillfälle, sist - men inte minst - träffa massa trevliga golfare!

Senare under hösten arrangerar Golf South en tävling, med avslutande lunch, för alla som varit funktionärer någon gång under säsongen. En liten gratifikation som du är välkommen att utnyttja efter att ha varit starter.

Kontakta någon i damkommittén om du är intresserad, dessa hittar du HÄR.

Varmt välkommen!