Om oss

Strax utanför Nykvarn, en dryg halvtimme med bil från centrala Stockholm, ligger Vidbynäs Golf. Vi är en golfanläggning som skiljer sig från många andra då vi erbjuder mer än bara golf. Vi värnar om helhetsupplevelsen, vi ger dig förstklassig service i receptionen/shopen och en gastronomisk matupplevelse i restaurangen Vidbynäs Kök och Bar. I vår relaxavdelningen kan du välja att titta på inspel på det 18:e hålet från sköna fåtöljer eller sittande i vår stora bastu med panoramafönster ut mot 18:e green på South Course.

Golf South Sthlm

Golf South Sthlm är resultatet av en vision som handlar om att skapa södra Stockholms bästa och mest prisvärda golfupplevelse. För alla. Till att börja med bestämde vi oss för att forma ett koncept där våra medlemmar får tillgång till allt som Kallfors och Vidbynäs har att erbjuda – i ett och samma medlemskap. Tillsammans erbjuder vi 72 hål och i stallet har vi bl.a. regionens två högst rankade banor, Vidbynäs South Course (1) och Kallfors 18-hålsbana (2).

Kraften i Golf South Sthlm utgörs av kombinationen av det ”vilda och vackra” Vidbynäs och den ”roligare golfen” på Kallfors. Glädje, passion och omtanke är ord som genomsyrar det vi gör och hos oss ska alla kategorier golfare känna sig välkomna. Svårare än så är det inte. Men vi är inte färdiga med det här. Det är bara början.