Information säsongsstart 2022!

Vidbynäs South Course, Vidbynäs North Course, Kallfors 9-hålsbana och Kallfors Clean Course öppnar den 28 april!

Totalrenoveringen av faciliteterna på Vidbynäs rullar på för fullt. Fortsatta störningar i de globala leveranskedjorna påverkar även vårt projekt, och därför kommer endast huvudentrén till reception/shop och toaletterna i klubbhuset vara öppna. Känslan kommer vara lite provisorisk, men vi hoppas på er förståelse för detta. Brasserie Vidbynäs kommer till en början endast servera smörgåsar, dryck och kaffe att ta med sig till rundan.

Efter en hård och tuff vinter har våra banor tagit en del stryk. Vid öppning och säsongsstart kommer vi ha en provesorisk green på Vidbynäs South Course på hål 6. Vi påbörjade även ett jobb med våra tees på Vidbynäs i höstas som vi fortsatt jobbar hårt med för att leverera en ännu bättre spelupplevelse. Därav kommer vissa utslagsplatser vara provisoriska till en början på säsongen.
Läs gärna denna information från Svenska Golfförbundet, du hittar den HÄR. Vi ber om ert tålamod kring banstatusen på våra banor i dagsläget och jobbar hårt för att snart kunna ge er en ännu bättre spelupplevelse!

På grund av tillfälliga ändringar på spelfältet har vi tillsvidare en reducerad greenfee som du kan läsa mer om HÄR.

Just nu jobbar även banteamet på Kallfors förfullt med utrullningen av det nya greengräset till Kallfors 18-hålsbana. Vi har hittils lagt nytt gräs på 10 greener. Mer information kring utvecklingen av detta projekt kommer.

Varmt välkommen till Kallfors och Vidbynäs under 2022, vi ser fram emot en ny säsong tillsammans med dig!

Kommentarer