Ny pro

Vi är mycket glada över att nu kunna presentera vår nya Headpro på Vidbynäs och Kallfors, vi hälsar Johan Tärnström varmt välkommen till oss! Johan kommer bli en förstärkning till ett redan starkt team och vi ser redan fram emot att ta del av Johans kunskaper hos oss.

Johan startade sin golfkarriär redan under 80-talet och har sedan dess jobbat med golf på ett flertal klubbar. Det började med Lindö GK/Björn Borg Sports Club för att sen flytta norr ut till Hudiksvall GK. I slutet av 90-talet gick resan vidare mot Södertälje och flera av oss känner säkert igen Johan från sina år som pro på Södertälje golfklubb. Johan har sen dess hunnit med att arbeta ett par år på Golfarenan i Halmstad som sportchef.

Sedan 4 år tillbaka har Johan ett uppdrag på Åda Golf & Country Club som pro och samtidigt ansvarar han för distriktets juniorsatsning Team Sörmland samt har uppdrag inom Swedish Golfteam. Johan är med andra ord en mycket rutinerad tränare med breda kunskaper som självklart kommer göra ditt golfspel bättre nästa säsong. Ta chansen att boka lektioner med Johan i god tid innan säsongsstarten så kommer du ha ännu roligare på golfbanan under 2018!

 

Vi jobbar nu tillsammans med Johan för att rekrytera ytterligare tränare som tillsammans med honom kommer bilda det tränarteam som vi behöver.

Johan nås på johan@golfsouth.se

Varmt välkommen Johan!

På bilden: Robert Eriksson, VD Golf South Sthlm till vänster och vår nya pro Johan Tärnström till höger

Kommentarer