Varmt välkommen till nystarten av träningsverksamheten på Golf South Sthlm

Bäste medlem

2018 blir en nystart av vår träningsverksamhet på Golf South Sthlm.

Jag ser fram emot en säsong där vi sluter upp på våra träffar, har kul tillsammans, utbyter erfarenheter, tränar och tävlar i golf. Detta är en möjlighet för oss alla, att träffas, få det sociala utbytet mellan oss medlemmar och lära sig mer om golf, allt i syfte att öka våra golfkunskaper, spela jämnare och bättre.

Golfutveckling, lektioner mm

Vill du utveckla din golf så erbjuder jag flera olika typer av utbildningar allt från kortare lektioner på 25-50 minuter till dagskurser med olika teman eller helårs upplägg med genomgång och träning av din golfteknik, spelet på banan, fys etc.

Du väljer själv vilken nivå du vill ha på din träning men jag kan garantera att vill du bli en bättre golfspelare så kommer jag att göra allt jag kan för att hjälpa dig mot dina mål.

Du finner mer information om lektioner, kurser etc. på hemsidan under tränare.

Skräddarsydd utrustning

Tillsammans med våra shopar och Dimple Golf så kan jag även hjälpa dig att skräddarsy en golfutrustning som passar just dig och ditt spel och med över 30 års erfarenhet av ”custom fitting” så vet jag hur viktigt det är att anpassa sin utrustning efter längd, styrka och spelskicklighet. Går du tankarna att skaffa nya klubbor så rekommenderar jag att du bokar en custom fitting lektion så får du rätt hjälp från början.

Juniorverksamheten

Planeringen av all träningsverksamhet pågår och vi skapar nu en organisation med PGA Pros, utbildade ledare/tränare som genomför all träning och vi utvecklar tillsammans med de ideella ledarna i föräldragruppen verksamheten och genomför tävlingsverksamhet för juniorer på respektive bana.

Rekrytering av tränare och ledare är i fullgång och mycket glädjande är att vi nu har klart med ytterligare en PGA tränare Pehr Magnebrant och vi har även rekryterat ett flertal juniorledare, flera är redan kända ansikten som Nicke Olsson, Elias Sjöberg på Kallfors och Emilia Malki, Ellinor Lindström på Vidbynäs.
Under våren kommer alla tränare och ledare genomgå vidareutbildningar för att vi på bästa ska sätt kunna genomföra våra träningar.

Anmäla sig till juniorträningen!

Anmälan är nu öppen här.

Alla juniorer erbjuds möjligheten att vara med i träning 1–3 ggr/vecka under säsongen varav en gång är spelträning med spelövningar. Läs mer om juniorträningen här.

Vi skapar även en egen tävling Golf South Junior Tour som sträcker sig från maj till september säsongen 2018 och vi planerar två stycken lägerveckor (v 25 & v 32) för alla juniorer med träning, spel och roliga aktiviteter.

Jag ser denna verksamhet som en bra plattform för våra juniorer att kunna utvecklas genom golfen och för de som vill kunna utvecklas till blivande elitspelare.

Vill du vara med och engagera dig i juniorverksamheten eller har frågor så är du alltid välkommen att höra av dig till mig eller direkt till föräldragruppen på respektive bana.

Resor

En unik möjlighet, en oslagbar golftävling!
Golf South Cup - en tävling i Ryder Cup format, 6–13 oktober 2018

Res tillsammans med våra PGA Professionals och upplev en oslagbar kombination av en unik golftävling och ett femstjärnigt hotell med golfbanor av bästa slag i en orörd och makalös natur. Anläggningen är belägen på ”The signature golf coast” med flera storslagna golfbanor på nära håll. Läs mer här.


Varmt välkommen till årets träningsverksamhet!


Vänliga hälsningar

Johan Tärnström
PGA Head Professional
Golf South Stockholm
Mail: johan@golfsouth.se
Mobil : 0708 58 42 56

Kommentarer