Johan Tärnström

Johan Tärnström är vår Headpro på Vidbynäs och Kallfors

Johan startade sin golfkarriär redan under 80-talet och har sedan dess jobbat med golf på ett flertal klubbar. Det började med Lindö GK/Björn Borg Sports Club för att sen flytta norr ut till Hudiksvall GK. I slutet av 90-talet gick resan vidare mot Södertälje och flera av oss känner säkert igen Johan från sina år som pro på Södertälje golfklubb. Johan har sen dess hunnit med att arbeta ett par år på Golfarenan i Halmstad som sportchef.

Sedan ett antal år tillbaka har Johan ett uppdrag på Åda Golf & Country Club som pro och samtidigt ansvarar han för distriktets juniorsatsning Team Sörmland samt har uppdrag inom Swedish Golf Team och inom PGA som mentor på PGA's högre tränarutbildning. Johan är med andra ord en mycket rutinerad tränare med breda kunskaper som självklart kommer kunna göra ditt golfspel bättre under 2019.

Golfutveckling, lektioner mm
Vill du utveckla din golf så erbjuder Johan flera olika typer av utbildningar allt från kortare lektioner på 10–25 minuter till dagskurser med olika teman eller helårs upplägg med genomgång och träning av din golfteknik, spelet på banan, fys etc.

Du väljer själv vilken nivå du vill ha på din träning men vi kan garantera att vill du bli en bättre golfspelare så kommer Johan att göra allt jag kan för att hjälpa dig dina mål.

Golfresor
Johan ordnar var år ett flertal golfresor med träning, spel och roliga kringarrangemang som är mycket uppskattade. Under mars/april 2018 har resorna gått till Portugal och Praia del Rey samt till Costa Navarino i Grekland. Nya resor är på gång till Costa Navarino men också en drömresa till Sydafrika.

Juniorverksamheten
Vi har skapat en organisation med PGA Pros, utbildade ledare/tränare som genomför all träning. Vi utvecklar tillsammans med de ideella ledarna i föräldragruppen verksamheten och genomför tävlingsverksamhet för juniorer på respektive bana. Alla juniorer erbjuds möjligheten att vara med i träning 1-3 ggr/vecka under säsongen varav en gång är spelträning med spelövningar. Läs mer om juniorträningen här. Jag ser denna verksamhet som en bra plattform för våra juniorer att kunna utvecklas genom golfen och för de som vill kunna utvecklas till blivande elitspelare.

Vill du vara med och engagera dig i juniorverksamhet så är du alltid välkommen att höra av dig till mig eller direkt till föräldragruppen på respektive bana.

Vänliga hälsningar,

Johan Tärnström

PGA Head Professional
Golf South Sthlm
Mail: johan@golfsouth.se
Mobil : 070-858 42 56