Lunch

VECKANS LUNCHMENY V.21

MÅNDAG

  • Kycklingfilé med soltorkadtomat & rostadvitlökssås samt sötpotatis
  • Lättpanerad spätta med sockerärtor, citronsås samt kokt potatis

TISDAG

  • Raggmunkar med stekt fläsk & rårörda lingon samt stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Pocherad hookiefilé med romsås, vaxbönor samt kokt potatis

ONSDAG 

  • Nattbakad karré med konjak & champinjonsås samt klyftpotatis 
  • Bakad torsk med pepparotssås, räkor, brynt smör samt kokt potatis

TORSDAG 

  • Pasta frutti di mare
  • Boeuf bourguignon med saltgurka samt ris

FREDAG 

  • Fläsknoisette med bearnaisesås samt stekt potatis
  • Havets wallenbergare med skirat smör, ärtor samt potatismos

LÖRDAG 

  • Helgens lunchbuffé

SÖNDAG 

  • Helgens lunchbuffé

VEGETARISK MAT

  • Vi serverar alltid spännande vegetariska rätter på buffén

 

Alltid på Vidbynäs:

Husets burgare: 100gr 135 kr, 200gr 175 kr

Grillad högrevsburgare med alspånsrökt sidfläsk, cheddarost och tryffelmayo i frasigt briochebröd.

Serveras med pommes frites.

 

Vidbynäs Caesarsallad 139kr

Grillad kyckling, bacon, hemgjorda krutonger, parmesan & vår egna caesardressing.

 

Lunchen serveras måndag - söndag mellan kl. 11:30-14:00

Inklusive salladsbuffé, bröd, bordsvatten, kaffe & kaka

Lättdryck till lunchen: 15 kr