Footgolf

Vi har nu Footgolf på korthålsbanan på Vidbynäs, varmt välkommen att testa detta roliga spel!

Footfee inkl. fotboll

50 kr för senior, spela hur mycket du vill under en dag

25 kr för junior, spela hur mycket du vill under en dag

Fotboll och scorekort finns att hämta i receptionen. Banan som består av 6 hål går att reservera för footgolf, vilket görs i receptionen. Du som har ett medlemskap i Kallfors eller Vidbynäs spelar kostnadsfritt med egen fotboll. Vid lån av fotboll gäller ovanstående priser.

Starttider Bollränna gäller på korthålsbanan. Tänk på att det är helt okej att spela footgolf och golf samtidigt, i samma boll/grupp. Var extra försiktig när barn är med och håll uppsikt för golfare som svingar sina golfklubbor.

Boka footgolf Är ni intresserade av att samla ihop en grupp kompisar, medarbetare, lagkompisar, kunder eller familjemedlemmar och spela footgolf? Kontakta receptionen för mer information, priser samt tillgänglighet.

Det är absolut förbjudet att använda fotbollsskor eller likande på korthålsbanan. Gympaskor eller sneakers är att föredra.

Hur spelas footgolf?

Footgolf spelas nästan precis som vanlig golf. Istället för att slå på bollen med en klubba så använder vi våra ben för att sparka bollen från utslaget till hål. Footgolf spelar du mot våra vita flaggor med vid flaggstång där hålet är större och fotbollen går ner i hålet.

Det är helt ok att även spela golf mot dessa större hål om du vill.

Att spela på Footgolfbanan tar ca 20-30 minuter. Efter avslutat spel lämnas en lånad fotboll tillbaka i receptionen.